Wednesday, December 26, 2007

be be be be be!

Iš gerbiamo ir svarbaus žmogaus, kuris turi labai didelį BMW 7 ir du didelius gauruotus aviganius, vaikystės dienoraščio (dar turi užtaisytą šautuvą namuose, žmoną namuose, meilužę ten ir ten ir šen ir palaikymo komandą - jis geras žmogus):

Kalėdų senis bankrutavo ir atnešė dovanų savo burną ir liežuvį. Negalėjau nepriimti - tiek gero man pridare, kai buvau dar visai mažas.
Sutikau senamiesty, prie V.D. bažnyčios. Svirduliavo ir dvokė bei visais imanomais budais megino užmaskuoti savo gėdą (savo, kaipKalėdų senio nuopuolį), bet aš žvitriai pastebejau ir tą menką juokingą daiktą. Apdovanojo, o tada susėdę ant krantinės uždainavom:
Boruzele septyntaske lia lia lia lia
Panasi i maza braske lia lia lia lia
Lia lia lia lia lia lia lia lia lia lia lia
Lia lia lia lia lia lia.
Boruzele lipa delnu…
Jai atrodo - kopia kalnu…
Boruzele valgo blyna…
Jai atrodo - cepelina…
Boruzele geria kava…
Jei atrodo - limonada…
Boruzele valgo leda…
Jai atrodo - sokolada…
Boruzele soka tango…
Jai atrodo - soka sambo…
Boruzele soka breika…
Jai atrodo - kelia streika…
Man atrodo, valgau braske…
Pasirodo - septintaske…
© Kažkas

Mmmmm juodos vabalų sultys! Dezinfekuoja išpuvusių dantų ertmes, gerina burnos skonį ir įkvepia aistros bučiuotis. Aš nusivylęs šiuolaikinės plastinės chirurgijos pirštų siuvimo praktika. O taip sutikčiau gražią panelę gražiom krūtim ir gražiu pimpalu, ne kokiu apdirbtu smilium, čiulpčiau ir čiulpčiau! Girgždančių durų vyrius meginau sutepti sperma - penkiais milijonais potencialių genijų ir sporto komentatorių. Iškrypėlių, iššvaisčiusių savo potencialą ypatingai ankstyvoje jaunystėje. Visa, ką turime geriausio.

Kiti puslapiai perdaug sulipę, kad būtų ką nors galima įskaityti.

No comments: