Wednesday, December 19, 2007

metalo detektorius

rasa Rasai (.lt liaudies sutartinės motyvais)

rasa, 2007 12 19 12:53
Nemanau kad vyras, apmokedamas saskaitas investuoja ar moka uz mane. Greiciau jau jis moka uz save, uz malonuma, kuri jam suteikiu budama su juo atsisakydama kitu dalyku. Jei jis nori kad susitikineciau su juo 3-4 kartus per savaite kavinese ar restoranuose, praleisciau su juo visa vakara bei savaigalius, tegul bent jau apmoka tokio buvimo su juo islaidas. Galu gale as irgi turiu gyvenima, noriu paskaityti knyga, susitikt su draugais, paziuret televizoriu, ar nusipirkti kazka grazaus neisleisdama tam per daug pinigu.

Rasai, 2007 12 19 13:22
Laba diena, gerbiamoji Rasa, skaiciau cia visokias nesamones, pagaliau priejau prie jusu komentaro, kuri perskaites bais apsidziaugiau, nes paskutiniu metu intensyviai galvoju apie tu tokiu skelbimuku pasklaidyma (na, zinot, TIE skelbimai), tai sakau, gal jau busiu rades jus? Taigi mano klausimas butu apie tarifus: kiek tiksliai kainuotu mazdaug 1 valados trukmes pokalbis bei kas i ji ieina? na tipo ka bus galima daryti ir ko ne, nes pastebejau, kad kai kur buna nurodyta, kad negalima vieno ar kito dalyko daryti arba tavirksciai - galima daryti tik koki tais viena smagu dalyka. Na tai dekui is anksto uz informacija.
Aaaa! ir dar butu toks vienas klausimas - ar butinai viskas turi ivykti kavineje?


as irgi trokstu rasos,
man jos truksta lyg ryto gaivos!

matai kaip, is meiles ir troskulo ir dar meiles netgi poetuoti emiau. tai jau bus irodymas, matyt, tauriu mano jausmu is gelmes. jaustukas, ištiktukas, netyčinis atsitiktukas.

3 comments:

FK said...

tie atsitiktukai ir ištiktukai turi savo pavadinimą, jei nežinojai - priešlaikinė ejekuliacija... :D

emptywalls said...

ejakuliacijos, bet kokios, as nebijau, jau vyras matai, baisesnis yra netycinis atsitiktukas, kuris raudonas ir staugia, kiek veliau.

FK said...

oi, tam reikia labai daug sąlygų išpildyti, nu kad tas mažas-raudonas atsirastu. Sakau koncentruojamės geriau ties realybe ;)