Tuesday, January 08, 2008

Neliepto Galas

ka besakytum, o svelni beprotybe, kai vos prie jos prisilieti, atnesa idomiu patyrimu, kuriu netenka daugeliui. aisku tai pavojinga, kaip vabzdziui sirupas - kojela iklampino ir visam pavojus imakt ir prigert. kruskites, drozkites, kaip pagaliukai. meluoju, beprotybe - populiarus ir geidziamas dalykas, kol ji nera tikra. tai greiciau ribiniai potyriai, tai kone "vaiksciojimas peilio asmenimis" ir kitos nesamones, kaip "ties riba", kokia ta riba ar gal tiesiog raiba akyse ? gimsta kudikis - grazi mergyte, jaunu teveliu dziaugsmas, seneliams "saule". paauga iki 6.
- kas slepyniu ?
- ciur, as!
paauga iki 16.
- kas pistis ?
- ciur, as!
Kaip cia greiciau "issilaivinus" (nuo anos pleves nebent), kaip cia daugiau patirties igavus. Ribu nera! Gal ju nera, nes is vidurio ju tiesiog nesimato. Gaila daug reciau jas bandoma iveikti plaukus ryskiai melynai nusidazant.

Ka as norejau pasakyti ? Eilini karta visiskai nieko. Noreciau dabar pavalgyt, pasigerti ir nuo kokio aukstelesnio tilto nusokti bent 5 kartus. Ir seip duotis duotis duotis, kol "duok Dieve sveikatos". Geriau jau neduok. Kur tas sparnuotas su deganciu kardu pasidejo (pora imitatoriu nesenei turejom, bet jiem nenusiseke, megejai buvo).

No comments: